Bernisse Run 2021 wordt gehouden op 25 en 26 september


Het Bernisse Run weekend zal dit jaar voor de 3de keer plaats vinden. Net als voorgaande jaren, zal de organisatie de ervaringen en reacties van de deelnemers van voorgaande jaren gebruiken om het evenement nog beter, gezelliger en uitdagender te maken.

Op zaterdag 25 september 2021 organiseren we weer wandeltochten door de Bernisse, tevens dit jaar door de dorpskernen welke grenzen aan dit schitterende gebied.

De afstanden voor de wandeltochten zullen nog worden vastgesteld omdat de routes op dit moment worden uitgestippeld.

 

Op zondag 26 september organiseren we weer de loopafstanden over 5 km, 10 km en de halve marathon. Ook zal er een familie/kids run worden gehouden over 1 km.

En uiteraard zal de Run-Bike-Run weer plaatsvinden over 20, 40 en 60 km.

 

Zodra de starttijden en de exacte wandelafstanden bekend zijn, zullen we deze op onze site vermelden. Vanaf dat moment zal de inschrijving worden geopend.

Ook zijn dan de kosten voor deelname (gaat volledig naar de Stichting Roparun) bekend.

 

De start locatie zal net als voorgaande jaren zijn:  Oud Hoenderhoeksedijk 1, 3211 LH te Geervliet

 

We delen deze voorlopige info, zodat u de datums vast in de agenda kunt noteren.

Kubox Bernisse Run 2019

Op 4 & 5 mei 2019 hebben de Estron Runners de Kubox Bernisse Run georganiseerd. Op 4 mei de wandeltochten van verschillende afstanden en op 5 mei de Run Bike Run en de Solo-run.

Met trots kunnen we mededelen dat we o.a. dankzij de Kubox Bernisse Run een cheque mochten overhandigen van €9.500,- namens de Roparun aan Hospice "De Waterlelie" in Spijkenisse.


Onderstaande link geeft u toegang tot alle foto's van de Kubox Bernisse Run van 4 & 5 mei 2019.