Onze sponsors!

Estron Group B.V.

Met trots al jaren onze hoofdsponsor.

Estron Group B.V.
Wolgaweg 3
3198 LR Europoort Rotterdam


010-2961616
[email protected]

ABB

Let's write the future. Together.


ABB is een technologieleider die de digitale transformatie van industrieën aanstuurt. Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie vervult ABB vandaag de dag een leidende rol voor digitale industrieën met vier klantgerichte wereldwijde businesses: Electrification, Proces Automation, Motion en Robotics. De leidende rol op digitaal terrein is gefundeerd op het gemeenschappelijke digitale ABB Ability™ platform. ABB heeft vestigingen in meer dan 100 landen. In totaal werken er ongeveer 105.000 mensen.

AIL Autoverhuur

 AIL Autoverhuur Spijkenisse een onderdeel van de DEN – Group, en is al jaren het adres voor 9-persoonsbussen, aannemersuitvoeringen,  pick-ups, caddy’s, terreinbussen en opstappers. Wij verhuren, shortleasen  en leasen aan bedrijven en instellingen in Nederland en België. 

Voor een dag, week, maand of langer; voor iedere periode zijn wij de juiste partner. Ook voor speciale wensen, aanpassingen of maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor particulieren verwijzen wij graag naar ons andere onderdeel V.d Sluijs Autoverhuur. Sinds jaar en dag een begrip op Voorne Putten en de wijde omgeving zie: www.autoverhuurvdsluijs.nl

Om de betrouwbaarheid en uw mobiliteit te garanderen beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats. Iedere auto krijgt een uitgebreide check voordat hij naar de klant gaat. Bij onze AIL autoservice werkplaats aan de Newtonweg 15  kunt u terecht  met uw eigen voertuig of wagenpark voor onderhoud, APK en andere reparaties. 

TraMat B.V.

TraMat levert transportbandonderdelen, stofbeperkingssystemen en containerreinigers.

TraMat is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in transportbandonderdelen en heeft al meer dan 25 jaar ervaring met stofbeperking en containerreiniging.

Machinefabriek Kortenoord B.V. 

Machinefabriek Kortenoord is uw betrouwbare partner voor machinebouw, metaal- en staalconstructies, industriële apparatenbouw,  transportsystemen, industrieel onderhoud en revisiewerk, technische modificaties, engineering en werktuigbouwkundig advies.

Marconistraat 30
2809 PE Gouda
0182-590959
[email protected]

Gebr. van Meer B.V.

Van oudsher zijn wij een bestrating bedrijf. Wij hebben voor vele opdrachtgevers het gevraagde straatwerk verzorgt. Onze machines zijn inmiddels aangepast om volgens het moderne machinale bestrating methoden Uw wegen en pleinen aan te leggen.

Muldersweg 90

4871 KH Etten Leur
06-36195929
06-36195931
[email protected]

D.I.H. Techniek

 

D.I.H. Techniek richt zich voornamelijk op de MKB en elektro- en data/telecommunicatie installateurs, waarbij D.I.H. Techniek in een ondersteunende functie kan optreden. Dit ondersteunen kan op verschillende manieren;

  • Uit een totaal bestek aanvraag de data installatie eruit filteren en hiervoor een op het bestek gerichte offerte maken. Hiermee ondervangt D.I.H. Techniek direct eventuele mismatches in een bestek en bent u er zeker van dat er geen dingen worden vergeten.
  • Wanneer u al een opdracht heeft voor het aanleggen van een data netwerk,  maar u heeft eigenlijk geen mankracht in huis om het uit te voeren. Dan kan D.I.H. Techniek aan de hand van uw gegevens een offerte maken en eventueel deze werkzaamheden geheel voor u uitvoeren.
  • Een ontwerp samen met een kosten berekening maken voor een glasvezel netwerk. Wel of niet redundant uitgevoerd.
  • De door derde aangelegde glasvezel kabel afmonteren op pigtails of connectoren.
  • Het oplossen van storingen in uw koper- en glasvezel netwerk.
  • Plaatsen, aansluiten en patchen van actieve componenten. 

Go4it-Promotions

Go4it-Promotions biedt alle seizoenen, 365 dagen per jaar diverse diensten aan. Het team van Go4it streeft naar een voortdurend kwalitatief en innovatief aanbod. Een goede relatie en communicatie met onze opdrachtgevers is hierbij onmisbaar. Bent u nieuwsgierig naar ons huidige aanbod, dan verwijzen wij u graag naar onze diensten.

Staat dat wat u zoekt er niet tussen, geen probleem! Wij staan open voor nieuwe uitdagingen en ideeen! Wanneer u contact met ons opneemt en uw wensen omschrijft zullen wij direct voor u aan de slag gaan om uw wensen te kunnen realiseren.

TBG Beton- en Geveltechniek

 TBG is een dynamisch en flexibel bedrijf met een ruime, jarenlange ervaring op het gebied van betonrenovatie, gevelonderhoud en vloeistofdichte voorzieningen. 


Koekoeksedijk 34
4761 PJ Zevenbergen 
www.tbgtotaalbeton.nl 
[email protected] 
0168 407689 

MOH Services

In 2001 is MOH Services opgericht met als doel professionele montage- en onderhoudsservice te leveren aan petrochemische bedrijven in de regio Rotterdam. Inmiddels zijn we flink gegroeid en zijn we ook actief in de voedingsmiddelenindustrie en de offshore branche. In plaats van regionaal, werken we nu internationaal.

MOH Service Vierpolders
Seggelant-Noord 11
3237 MG Vierpolders
0181-355300
[email protected]

Albert Heijn Heenvliet

Uw Albert Heijn supermarkt dicht in de buurt!

Toldam 5 
3218 AW Heenvliet
0181-661624


Rijnland Gerechtsdeurwaarders & Incasso

Rijnland Gerechtsdeurwaarders & Incasso is een modern gerechtsdeurwaarderskantoor met een sterke focus op persoonlijk contact. Het kantoor bestaat uit een team van hoogopgeleide en goed getrainde medewerkers en is gevestigd in Spijkenisse, net onder de rook van Rotterdam. De hoofdactiviteit is het incasseren van vorderingen, ongeacht de hoogte. Het is het enige volwaardige deurwaarderskantoor op de Zuid-Hollandse Eilanden.

Jan Campertlaan 2
3201 AX Spijkenisse
[email protected]

REMA TIP TOP TSN
DÉ LEVERANCIER VAN TRANSPORTBANDEN

REMA TIP TOP TSN is dé grootste totaal leverancier van rubber transportbanden, transportband componenten, slijtvast-, corrosie bestendig wandbekledingsmateriaal en industriële kunststoffen. Met een zeer goede landelijke dekkingsgraad met eigen vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda en Ridderkerk is REMA TIP TOP TSN u graag van dienst. Alle vestigingen staan 24/7 klaar om service en reparatie snel te kunnen leveren.

REMA TIP TOP TSN bedient alle industrietakken waar transportbanden onderdeel zijn van het productieproces. Denk hierbij aan branches zoals: Haven en overslag, energie opwekking, recycling en nog veel meer. Kortom overal waar transportbanden zijn heeft REMA TIP TOP TSN haar eigen specialisme en specifieke aanpak. Dit zowel in kennis als materiaal.

Arnhem hoofdvestiging
Westervoortsedijk 73 / gebouw MB
6827 AV Arnhem
026 750 83 20
[email protected]

Van der Beek's Metaalwerken

Van der Beek’s Metaalwerken is een modern dynamisch bedrijf wat is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Wij vervaardigen de meest uiteenlopende producten in staal, RVS en aluminium. Kwaliteit, vakmanschap, innovatie, flexibiliteit en veiligheid zijn pijlers waarop wij uw wensen realiseren.

Saturnusweg 2
6971 GX Brummen
0575-562163
[email protected]

Profile Tyrecenter Europoort DBS

Met meer dan 170 Profile vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. We willen dat onze klanten blij zijn als ze bij ons wegrijden. Daar doen we iedere dag weer ons best voor. Ons uiterste best. Je krijgt garantie op onderhoud en mag altijd een eerlijke prijs verwachten. Tot zo!

Moezelweg 175
3198 LS Europoort/Rotterdam
0181-261620
[email protected]

ACW Hoogvliet glasbewassing en schoonmaak

Glasbewassing- en schoonmaakbedrijf ACW neemt al 50 jaar de zorg voor onderhoud van uw bedrijfspand uit handen, met betrouwbaar personeel en eerlijke tarieven.

Klompenmakerstraat 20
3194 DE Hoogvliet Rotterdam
010-4904420
i[email protected]

Labots Totaal Installaties

 

Adviesbureau en totaalinstallateur in één voor de zakelijke markt. Middels een nauwe samenwerking met de opdrachtgever bedenken wij een passende totaaloplossing.

“door dicht bij onszelf te blijven en het gehele traject naast de opdrachtgever te staan, realiseren wij keer op keer een kwalitatief hoogstaand eindproduct met een tevreden klant als het eindresultaat.. “  Van Utrechtweg 71
2921 LN Krimpen aan den IJssel
[email protected]

Rein's Timmerwerken

Rhederoord 90
3079 JM Rotterdam
010-45765747

Gouda Vuurvast Services B.V.

Zodra installatie en/of onderhoud van vuurvastsystemen vraagt om specialistische aandacht, staan de vakmensen van Gouda Vuurvast Services klaar. Hier kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht voor alle gewenste deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Goudkade 11
2802 AA Gouda
0182-591400
[email protected]

Shoeby Spijkenisse

Jij bent van harte welkom in Shoeby Spijkenisse. Het team van personal shoppers en onze shopmanager gaan er voor zorgen dat jij die te gekke outfit scoort. Bij de Shoeby in Spijkenisse kun je terecht voor diverse merken. Heb je tijd? Dan krijg je ook nog een goede kop koffie, of thee. Tot zo!


Hadewychplaats 
3207 KG Spijkenisse
0181-638611

Meesterbakker Voskamp

Voor ambachtelijke, verse en vooral erg lekkere brood- en banketproducten ga je naar Meesterbakker Voskamp. Van een breed, dagvers broodassortiment, waaronder mooie desembroden, tot prachtige gebakjes en de lekkerste taarten.

Rodney Breen Producties

Rodney Breen Producties is een klein bedrijf dat steeds groter wordt. Sinds 2008 zijn wij bezig met een vrij uitgebreide Drive-In Show, die sinds september 2010 bijna elk weekend was geboekt. Wij zijn niet alleen erg actief in de regio Rotterdam, maar wij gaan ook heel Nederland door met verschillende shows! Nu hebben wij het nog steeds druk, dus wees vooral op tijd met reserveren! Tip: kijk ook eens op onze pagina met links. Hier vindt u links, waarmee u uw feest helemaal compleet kunt maken!

 

Onze voornaamste activiteit is dus onze drive-in show. Wij zijn onder andere inzetbaar voor:

 

Het op- en afbouwen van (grote) evenementenHet organiseren van evenementenHet verzorgen van de techniek op evenementenHet verzorgen van de techniek voor (kleine) theatervoorstellingen en musicalsHet verzorgen van de techniek bij theatertournees, eventueel aangevuld met het maken van decor en de volledige transportplanningStagehandsLichttechnicusGeluidstechnicusWinkelopeningenBedrijfspresentatiesHet verzorgen van partybenodigdheden zoals tenten, tafels, BBQ's, sprinkussens e.d.De verhuur van licht- en geluidsapparatuur, rigging, specials, effecten, bekabeling, ijscokarren, BBQ's, fun-food, tenten en interrieurEn natuurlijk zijn wij inzetbaar als DJ