Onze sponsors!

Estron Spijkenisse

Met trots al jaren onze hoofdsponsor.


Shannonweg 84-86, Botlek Rotterdam
Jan Campertlaan 2a, Spijkenisse
Fokkerweg 300, Oude Meer

010-2961616
info@estron-group.com

Kubox

Kubox heeft diverse vestigingen in het land waar je jouw spullen kunt opslaan.

Nieuw is Kubox thuisbezorgd: opslagruimte gratis thuisbezorgd, waarbij je jouw spullen zelf inlaadt!
Kubox staat voor:

Opslagruimte in elke maat
Altijd in de buurt
Direct een offerte op maat
Scherpe prijzen
Gratis verhuizen

Huygensstraat 5-7
2652 XK  Berkel en Rodenrijs
010-4977158
contact

Machinefabriek Kortenoord B.V. 

Machinefabriek Kortenoord is uw betrouwbare partner voor machinebouw, metaal- en staalconstructies, industriële apparatenbouw,  transportsystemen, industrieel onderhoud en revisiewerk, technische modificaties, engineering en werktuigbouwkundig advies.

Marconistraat 30
2809 PE Gouda
0182-590959
mail@kortenoord.eu

Krone

Krone Trailer voor elk transport!

Go4it-Promotions

Go4it-Promotions biedt alle seizoenen, 365 dagen per jaar diverse diensten aan. Het team van Go4it streeft naar een voortdurend kwalitatief en innovatief aanbod. Een goede relatie en communicatie met onze opdrachtgevers is hierbij onmisbaar. Bent u nieuwsgierig naar ons huidige aanbod, dan verwijzen wij u graag naar onze diensten.

Staat dat wat u zoekt er niet tussen, geen probleem! Wij staan open voor nieuwe uitdagingen en ideeen! Wanneer u contact met ons opneemt en uw wensen omschrijft zullen wij direct voor u aan de slag gaan om uw wensen te kunnen realiseren.

4 fruit company

PRODUCTEN VAN DE BESTE KWALITEIT

4 Fruit Company is een nationaal en internationale im – en exportorganisatie in groente en fruit opgericht in 2000 door een aantal ervaren traders die toen hun sporen al ruimschoots verdiend hadden in de AGF branche.

  • 4 Fruit Company levert een compleet groente en fruitpakket vanuit de gehele wereld.
  • 4 Fruit Company levert in Europa aan meer dan 300 klanten in 15 verschillende landen in diverse segmenten : nl. retail, grossiers, discount en catering.
  • 4 Fruit Company werkt hoofdzakelijk samen met producenten welke in het bezit zijn en werken volgens de Global/Eurep-GAP standaards.
  • 4 Fruit Company is in bezit van het ISO 9001, het HACCP en BRC Higher level certificaat.

Reinis

Reiniging en afvalinzameling

In 2006 is de Stadsreiniging Spijkenisse verzelfstandigd en gaat sindsdien door het leven als NV Reinis.
Als zelfstandige onderneming kan Reinis beter inspelen op de ontwikkelingen in de afvalbranche. Reinis profileert zich graag met de slogan ‘Dichtbij, flexibel, voordelig’. Eigenlijk zegt dat alles over de wijze waarop Reinis haar dienstverlening aanbiedt.

Kantoor, werkplaats en stalling NV Reinis
Wattweg 10
3208 KH Spijkenisse
t: 0181 – 612864
e: info@reinis.nl

TBG Beton- en Geveltechniek

 TBG is een dynamisch en flexibel bedrijf met een ruime, jarenlange ervaring op het gebied van betonrenovatie, gevelonderhoud en vloeistofdichte voorzieningen. 


Koekoeksedijk 34
4761 PJ Zevenbergen 
www.tbgtotaalbeton.nl 
info@tbgtotaalbeton.nl 
0168 407689 

REMA TIP TOP TSN
DÉ LEVERANCIER VAN TRANSPORTBANDEN

REMA TIP TOP TSN is dé grootste totaal leverancier van rubber transportbanden, transportband componenten, slijtvast-, corrosie bestendig wandbekledingsmateriaal en industriële kunststoffen. Met een zeer goede landelijke dekkingsgraad met eigen vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda en Ridderkerk is REMA TIP TOP TSN u graag van dienst. Alle vestigingen staan 24/7 klaar om service en reparatie snel te kunnen leveren.

REMA TIP TOP TSN bedient alle industrietakken waar transportbanden onderdeel zijn van het productieproces. Denk hierbij aan branches zoals: Haven en overslag, energie opwekking, recycling en nog veel meer. Kortom overal waar transportbanden zijn heeft REMA TIP TOP TSN haar eigen specialisme en specifieke aanpak. Dit zowel in kennis als materiaal.

Arnhem hoofdvestiging
Westervoortsedijk 73 / gebouw MB
6827 AV Arnhem
026 750 83 20
arnhem@rema-tiptop.nl

Gebr. van Meer B.V.

Van oudsher zijn wij een bestrating bedrijf. Wij hebben voor vele opdrachtgevers het gevraagde straatwerk verzorgt. Onze machines zijn inmiddels aangepast om volgens het moderne machinale bestrating methoden Uw wegen en pleinen aan te leggen.

Muldersweg 90

4871 KH Etten Leur
06-36195929
06-36195931
info@vanmeerbv.nl

MOH Services

In 2001 is MOH Services opgericht met als doel professionele montage- en onderhoudsservice te leveren aan petrochemische bedrijven in de regio Rotterdam. Inmiddels zijn we flink gegroeid en zijn we ook actief in de voedingsmiddelenindustrie en de offshore branche. In plaats van regionaal, werken we nu internationaal.

MOH Service Vierpolders
Seggelant-Noord 11
3237 MG Vierpolders
0181-355300
info@moh.nu

Albert Heijn Heenvliet

Uw Albert Heijn supermarkt dicht in de buurt!

Toldam 5 
3218 AW Heenvliet
0181-661624


Landman Advies

In uw organisatie zijn er diverse zaken die aandacht vragen: de klant, de markt waarin u opereert, de mensen binnen het bedrijf en de financiële resultaten. Hoe bereiken we evenwicht in al deze aandachtsgebieden en belangrijker nog: hoe bereiken we uw stip op de horizon, uw einddoel. U kunt bij mij terecht voor organisatieadvies, strategie & marketing en bouwmanagement. De persoonlijke klik is natuurlijk het allerbelangrijkste! Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op via jeroen@landmanadvies.nl of 
06-46324945.

Rijnland Gerechtsdeurwaarders & Incasso

Rijnland Gerechtsdeurwaarders & Incasso is een modern gerechtsdeurwaarderskantoor met een sterke focus op persoonlijk contact. Het kantoor bestaat uit een team van hoogopgeleide en goed getrainde medewerkers en is gevestigd in Spijkenisse, net onder de rook van Rotterdam. De hoofdactiviteit is het incasseren van vorderingen, ongeacht de hoogte. Het is het enige volwaardige deurwaarderskantoor op de Zuid-Hollandse Eilanden.

Jan Campertlaan 2
3201 AX Spijkenisse
info@rijnlandgdw.nl

Gouda Vuurvast Services B.V.

Zodra installatie en/of onderhoud van vuurvastsystemen vraagt om specialistische aandacht, staan de vakmensen van Gouda Vuurvast Services klaar. Hier kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht voor alle gewenste deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Goudkade 11
2802 AA Gouda
0182-591400
info@goudaservices.com

Van der Beek's Metaalwerken

Van der Beek’s Metaalwerken is een modern dynamisch bedrijf wat is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Wij vervaardigen de meest uiteenlopende producten in staal, RVS en aluminium. Kwaliteit, vakmanschap, innovatie, flexibiliteit en veiligheid zijn pijlers waarop wij uw wensen realiseren.

Saturnusweg 2
6971 GX Brummen
0575-562163
info@vanderbeeksmetaalwerken.nl

Shoeby Spijkenisse

Jij bent van harte welkom in Shoeby Spijkenisse. Het team van personal shoppers en onze shopmanager gaan er voor zorgen dat jij die te gekke outfit scoort. Bij de Shoeby in Spijkenisse kun je terecht voor diverse merken. Heb je tijd? Dan krijg je ook nog een goede kop koffie, of thee. Tot zo!


Hadewychplaats 
3207 KG Spijkenisse
0181-638611

Profile Tyrecenter Europoort DBS

Met meer dan 170 Profile vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. We willen dat onze klanten blij zijn als ze bij ons wegrijden. Daar doen we iedere dag weer ons best voor. Ons uiterste best. Je krijgt garantie op onderhoud en mag altijd een eerlijke prijs verwachten. Tot zo!

Moezelweg 175
3198 LS Europoort/Rotterdam
0181-261620
europoort@profile.nl

Bakkerij Reedijk

KWALITEIT SINDS 1919


Ambachtelijke Bakker Reedijk is al bijna 100 jaar een begrip op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten en omstreken. Een bakkerij waarin de bakkers met alle liefde dagelijks vers brood, gebak en heerlijke koeken voor u bakken. Ouderwets lekker, krakend vers en natuurlijk het hele jaar door een diversiteit aan producten daar houden wij van!


CONTACT

Meesterbakker Voskamp

Voor ambachtelijke, verse en vooral erg lekkere brood- en banketproducten ga je naar Meesterbakker Voskamp. Van een breed, dagvers broodassortiment, waaronder mooie desembroden, tot prachtige gebakjes en de lekkerste taarten.

Rodney Breen Producties

Rodney Breen Producties is een klein bedrijf dat steeds groter wordt. Sinds 2008 zijn wij bezig met een vrij uitgebreide Drive-In Show, die sinds september 2010 bijna elk weekend was geboekt. Wij zijn niet alleen erg actief in de regio Rotterdam, maar wij gaan ook heel Nederland door met verschillende shows! Nu hebben wij het nog steeds druk, dus wees vooral op tijd met reserveren! Tip: kijk ook eens op onze pagina met links. Hier vindt u links, waarmee u uw feest helemaal compleet kunt maken!

 

Onze voornaamste activiteit is dus onze drive-in show. Wij zijn onder andere inzetbaar voor:

 

Het op- en afbouwen van (grote) evenementenHet organiseren van evenementenHet verzorgen van de techniek op evenementenHet verzorgen van de techniek voor (kleine) theatervoorstellingen en musicalsHet verzorgen van de techniek bij theatertournees, eventueel aangevuld met het maken van decor en de volledige transportplanningStagehandsLichttechnicusGeluidstechnicusWinkelopeningenBedrijfspresentatiesHet verzorgen van partybenodigdheden zoals tenten, tafels, BBQ's, sprinkussens e.d.De verhuur van licht- en geluidsapparatuur, rigging, specials, effecten, bekabeling, ijscokarren, BBQ's, fun-food, tenten en interrieurEn natuurlijk zijn wij inzetbaar als DJ

Freddy's IJssalon

Bij Freddy's IJssalon kunt u terecht voor overheerlijk ijs en ijstaarten.
Tevens kunt u bij Freddy's IJssalon een ijskar of poffertjeskraam huren voor op feesten. bruiloften en partijen. Kijkt u op de website voor de mogelijkheden of neem direct contact op.

Nieuwstraat 105 a
3201 EE Spijkenisse
info@freddysijssalon.nl
06-12775567

ACW Hoogvliet glasbewassing en schoonmaak

Glasbewassing- en schoonmaakbedrijf ACW neemt al 50 jaar de zorg voor onderhoud van uw bedrijfspand uit handen, met betrouwbaar personeel en eerlijke tarieven.

Klompenmakerstraat 20
3194 DE Hoogvliet Rotterdam
010-4904420
info@acwbv.nl

Hera global forwarding B.V.

Hera is een expediteur van deze tijd met een zeer enthousiast en ervaren team gespecialiseerd in opslag en transport van ships spares. 24-uurs service en flexibiliteit zijn bij ons een vanzelfsprekendheid.

Shannonweg 86 (port no. 5064)
3197 LH Rotterdam-Botlek
010-2940580

info@heraglobalforwarding.nl

Maers Groep

Schoonmaak- Glas- en Gevelreinigingsbedrijf Maers Groep kan buigen op een ruime ervaring in schoonmaakdiensten. In 1961 werd schoonmaakbedrijf L.P. de Jonge opgericht. In 1997 trad een 2e partner toe, waaruit schoonmaakbedrijf De Jonge & Van Os B.V. voortkwam.

Stalpaertstraat 7
3067 XS Rotterdam
010-4567866
Contact

Vitesse Vorkheftrucks

Slagvaardig en flexibel vorkheftrucks verhuren en transporteren doet Vitesse sinds 1961. Dit maakt Vitesse een ervaren en stabiele partner binnen de dynamische verhuurbranche. Vitesse staat voor ontzorging van uw logistieke proces op z’n Rotterdams; met daden!

Albert Plesmanweg 73
3088 GB Rotterdam
010-4293000
info@vitessevorkheftrucks.nl